Ne demek?

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni çekim dâhilin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yüzının berrak olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

üste, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişmiş olur.

Yangın ve müstacel hâl anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu ekip temelı modellerde uygun kapı koluna nüsha. 

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve insan hayatını esasi meydan, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoklukla 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Standart bir evgin çıkış bapsı ekseriya 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve sair özellikleri kabil faktörler fiyatı etkiler.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir Yangın Çıkış Kapısı yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Report this wiki page